BELL SCHEDULE

Mon / Wed / Fri
8:30- 4:00

Tues / Thurs
7:25- 4:55

(Academic Support Time begins at 7:25 a.m.)

  • 1st Period

    8:30 - 9:35 (65 minutes)

  • 2nd Period

    9:40 - 10:45 (65 minutes)

  • 3rd Period

    10:50 - 11:55 (65 minutes)

  • LUNCH

    12:00 - 12:30 (30 minutes)

  • 4th Period

    12:35 - 1:40 (65 minutes)

  • 5th Period

    1:45 - 2:50 (65 minutes)

  • 6th Period

    2:55 - 4:00 (65 minutes)

Proposed Internship and
Satellite Campus Locations

  • Academic Enrichment Time

    7:25 - 8:25 (60 minutes)

  • Advisory A

    8:30 - 9:10 (40 minutes)

  • 7

    9:15 - 10:25 (70 minutes)

  • Break

    10:25 - 10:35 (10 minutes)

  • 7

    10:35 - 11:45 (70 minutes)

  • Lunch

    11:50 - 12:25 (35 minutes)

  • Advisory B

    12:30 - 1:10 (40 minutes)

  • 8

    1:15 - 2:25 (70 minutes)

  • Break

    2:25 - 2:35 (10 minutes)

  • 8

    2:35 - 3:45 (70 minutes)

  • Academic Enrichment Time

    3:55 - 4:55 (60 minutes)

Click to Call

Navigate

© 2023 CCCA | Site By Sublime Digital